Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα διαγωνισμού για την καλύτερη ταινία

Με μεγάλη χαρά και δικαιολογημένη υπερηφάνεια δέχθηκαν οι μαθητές μας το νέο πως η ταινία: "το Μυρμηγκόνι και το Τζιτζικόνι" που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιά και η οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό που γίνεται κάθε χρόνο επιλέχθηκε στην πρώτη ενδεκάδα από ένα σύνολο 180 ταινιών που είχαν υποβληθεί. Έπεται και συνέχεια καθώς ο νικητής του διαγωνισμού καθώς και η τελική κατάταξη θα ακανοινωθούν σε εκδήλωση που θα γίνει στο Υπουργείο Παιδείας στις 6 Ιουνίου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών του Ε1 τμήμταος του σχολείου μας.

Παρακάτω παρατίθεται η επιστολή του φορέα που οργανώνει το διαγωνισμό.

(ΑΠΟ 300 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ 180 ΤΑΙΝΙΕΣ)

Α/θμια Εκπαίδευση
(τα σχολεία ακολουθούν σε ΤΥΧΑΙΑ σειρά)
Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά Ρεθύμνου, 14ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας, Δημοτικό Σχολείο Σεριφου, Πειραματικο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, Δημοτικό Σχολείο Κάτω Τιθορέας, 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρεβέζης, 3 Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, 11ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, 16ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, 10ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου, 


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ...."ΜΥΣΤΙΚΟ" ΩΣ ΤΟΤΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου